lunes, 30 de noviembre de 2015

CONCURSO DE MICRORRELATOS: AL TEU ROTLLO :-)


El nuevo concurso de microrrelatos a partir de mi libro “Al teu rotllo"


Capçalera-Web

Al teu rotllo,

a la teva bola,

a la teva manera,

com més t’agradi…

Escull qualsevol dels títols de capítol del llibre AL TEU ROTLLO,

dóna-hi el sentit que prefereixis

i escriu el microrelat que vulguis!


Com funciona el concurs?

Cada professor d’ESO o Batxillerat que desitgi que la seva classe participi en el concurs sol·licitarà als seus alumnes que, amb el pseudònim que cadascú triï, escriguin en llengua catalana un microrelat de 200 paraules d’extensió com a màxim que porti per títol qualsevol dels 40 títols de capítol del llibre AL TEU ROTLLO (cada alumne escollirà el títol que més li agradi i amb què se senti més còmode per escriure un microrelat al seu rotllo):
  El professor haurà de seleccionar un màxim de 10 microrelats de la seva aula perquè participin en el concurs. Després, ens els haurà d’enviar tots junts, en un sol arxiu, utilitzant el full de participació disponible per a tal efecte, havent identificat cada relat amb el pseudònim del seu autor :
  Els microrelats participants només es podran fer arribar mitjançant el formulari disponible a continuació (atenció!, només accepta arxius en format word o pdf):

Com s’escull el guanyador?

Hi ha tres categories de participació:
1. Alumnes de 1r i 2n d’ESO
2. Alumnes de 3r i 4t d’ESO
3. Alumnes de 1r i 2n de Batxillerat
Un jurat de l’editorial Cruïlla i Flavia Company seleccionaran el millor relat de cada categoria, i en valoraran especialment l’originalitat i la creativitat.

I els premis?

En cada categoria, l’alumne autor del microrelat guanyador s’emportarà un Kindle Fire HD 6 i, el centre al qual pertanyi, un lot de llibres de Cruïlla per a la biblioteca del centre.
El veredicte es donarà a conèixer el 5 de maig de 2016.

Terminis de participació

Podeu enviar els microrelats entre l’1 de desembre de 2015 i el 15 d’abril de 2016.

Us pot interessar…


Consulta aquí les bases legals del concurs.

Animem totes les aules a participar!


El llibre

alteurotllocoberta

Al teu rotllo és un recull de 40 relats breus en cada un dels quals “es distorsiona” un tema d’alguna assignatura del currículum escolar de secundària, cosa que provoca efectes sorprenents. Podeu començar a llegir Al teu rotllo aquí.
No hay comentarios: